Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η καταδικασμένη (απ' όπου κι αν προέρχεται) βία....



Μολόγα ρε!  
Καταδικάζεις τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται;;; 
Μίλα!

Κι αν παλιοκάθαρμα τολμήσεις να ψελλίσεις πως εκτός από τα γιαουρτώματα των κομματικών λαμογιών βία είναι και η απόλυση και η ανεργία και η μαύρη εργασία και... και... και... , τότε ρε κάθαρμα είσαι ανθέλληνας, λαϊκιστής, μίασμα, ακραίος, θολοκουλτουριάρης, τρομοκράτης!!!

Γιατί εμείς ρε καθίκι, εμείς οι καλοί ευυπόληπτοι πατριώτες, εμείς οι νοικοκυραίοι, εμείς οι σύγχρονοι ευρωπαϊστές, εμείς την καταδικάζουμε ρε τη βία!!! Δεν τα μασάμε τα λόγια μας! Δεν είμαστε "άκρο" εμείς σαν τα μούτρα σου! Εμείς είμαστε οι "καθωσπρέπει". Εμείς σκιζόμαστε για να σε προστατέψουμε ρε! Εμείς δεν φοβηθήκαμε να δώσουμε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες κάτι κολασμένων ανθρώπινων κουρελιών για να σε προστατέψουμε από το Aids (βλέπε εδώ). Εμείς για να σε σώσουμε σου κόψαμε το μισθό, τη σύνταξη, τη παιδεία, την υγεία, την έρευνα, τη θέρμανση, την ανάσα, το μέλλον, τη ζωή!

Και συ τίποτα!..... Συνεχίζεις να αντιδράς, να διαμαρτύρεσαι, να επιμένεις....

Αλλά εμείς σε αγαπάμε! Και για να σε πείσουμε ότι κινδυνεύεις που δεν μας αγαπάς κι εσύ, βάλαμε και κάτι τυφλές βόμβες σε ένα βαγόνι του Μετρό όταν αυτό ήταν άδειο για να μη χτυπήσεις εσύ ρε καθίκι. Και στο Mall βάλαμε μια βομβίτσα την ώρα που έλειπες πάλι για να μην πάθεις τίποτα! Και δώσαμε και όνομα στην οργάνωση που έβαλε τη βόμβα. Την ονομάσαμε "Σύμπραξη Αναρχικών Οργανώσεων Άγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων" (πηγή)
(Εγώ το 'λεγα στο μαλάκα το συνάδελφο από τον πάνω όροφο πως το όνομα που διάλεξε είναι γελοίο, αλλά ο καράβλαχος δεν μ' άκουσε...)

Και συ πάλι εκεί...! Μια ζωή αμφισβητίας, είρωνας, αντιδραστικός...

Μη ξεχαστούμε όμως! Είχαμε και απώλειες ανθρώπων πάνω στη μάχη για να σε σώσουμε!! Ένας λαμπρός συνάδελφος, ένας εθνικόφρωνας πατριώτης, ο δύσμοιρος Κορκονέας κατέστρεψε τη ζωή του εξαιτίας σου ρε κάθαρμα! Ένα κωλόπαιδο, δικός σου γιός κι αυτός, τόλμησε ένα βράδυ στα Εξάρχεια να του αντιμιλήσει. Και όταν ο συνάδελφος τον ξάπλωσε νεκρό με μια σφαίρα φυτεμένη στα 15 του χρόνια, η γαμημένη η κωλοΔημοκρατία σου τον έκλεισε φυλακή (για πόσο ακόμα;;;). Πάλι καλά που ο συνεργάτης του εκείνο το βράδυ είναι πια ελέυθερος!!

Μαζί με το νεκρό παίδι σου ήταν κι ένα άλλο κωλοπαίδι, ο παιδικός του φίλος με το όνομα Ρωμανός Νίκος. Και το τσογλάνι αυτό λέει σημαδεύτηκε από το περιστατικό της δολοφονίας του φίλου του και έχασε το κόσμο κάτω από τα πόδια του. Έφυγε από το σπίτι του μισώντας τον συνάδελφο Κορκονέα και πήρε τον κακό το δρόμο. Κάποιος τον στρατολόγησε (συνάδελφος κι αυτός; Ποιός ξέρει...) Και μετά από τέσσερα χρόνια πιάστηκε να ληστεύει μια τράπεζα κάπου στη Κοζάνη. Οι συνάδελφοι που τον συνέλαβαν τον περιποιήθηκαν όπως του έπρεπε και αυτόν και τους φίλους του..... Τους σάπισαν στο ξύλο....

Και ενώ εμείς ασταμάτητα  
καταδικάζουμε τη βία απ' όπου και αν προέρχεται
εσύ δεν απαντάς, και συνεχίζεις να διαμαρτύρεσαι 
και να μιλάς για κάτι που λέγεται ...............ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου