Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

 Θα πρέπει να είναι κανείς πολύ καμένος στο μυαλό ή να αποτελεί ενεργό μέλος της συμμορίας των απατεώνων που αποτελούν την πολιτική ελίτ της χώρας, για να εμπιστεύεται ακόμα τη "μεγάλη" παράταξη της ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ Α.Ε. 
Κι όμως, φαίνεται ότι η αμέτρητη βλακεία και το απύθμενο θράσος δεν έλειψαν ποτέ από αυτόν τον τόπο.

Χθες, αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά αυτό που μόνο οι ηλίθιοι πιστοί της ιερότητας της Πασοκονεοδημοκρατικής θρησκείας και του Μεσσιανικού της ρόλου στην Ελληνική κοινωνία, δεν έχουν ακόμη καταλάβει.

Χθες, ο "χαρισματικός" Έλλην πολιτικός, ο "εμβριθής νομομαθής", ο "εκσυγχρονιστής" του πολιτικού κόσμου, ο έμπειρος συνομιλητής των Ευρωπαίων εταίρων, ο άνθρωπος που μόνος του παλεύει για το "έθνος", ο "γίγαντας" του Ευρωπαϊκού πνεύματος, κος Ε. Βενιζέλος, απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το Ελληνικό αστικό κομματικό σύστημα δουλεύει αποκλειστικά για τα συμφέροντα της ληστρικής οικονομικής ελίτ που μας λεηλατεί αδιάκοπα τουλάχιστον από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα.

Την ίδια στιγμή που οι πιο αδύναμοι κρίκοι της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας καλούνται να αφαιρέσουν 11+δις € από την τσέπη τους με άγνωστες συνέπειες, την ίδια στιγμή αποδεικνύεται πως το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο στο πρόσωπο των σωτήρων μας πρώην υπουργών Οικονομικών τους ΠΑΣΟΚους "εκσυγχρονιστές" υπέρμαχους του Μνημονίου κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο, έκανε τα στραβά μάτια στη φοροκλοπή για δύο και πλέον χρόνια, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα μετά τον Β' ΠΠ. 

Το "βαθύ" Κράτος για δύο χρόνια υπερασπίζονταν τους μεγαλοφοροκλέφτες, υποθάλπτοντας κατ' ουσία εγκληματίες, αδρανόντας επιδεικτικά σε σχέση με την αξιοποίηση στοιχείων που η πρων Υπ. Οικονομικών της Γαλλίας τους είχε παραδώσει.

Θα μου πείτε: "Καλά, τώρα κατάλαβες τι ρόλο έπαιζε -και παίζει- το νεοελληνικό καθεστωτικό σύστημα?" 
Σαφώς, όχι. Απλά γελάω (χαιρέκακα ομολογώ) με όοοοολους αυτούς που προσπαθούσαν ηλιθιωδώς να πείσουν την κοινή γνώμη, πως δήθεν το "Βαθύ ΠΑΣΟΚ" είχε πλέον εγκαταλείψει τη θερμή αγκαλιά του ενάρετου αυτού κομματικού σχηματισμού και έχει μεταφερθεί στην Αντιπολίτευση.

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ κυρίες και κύριοι είναι στη θέση του, και είναι κραταιότατο ως πυρήνας αυτού του κόμματος.
και κυρίως
Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι η διαπλοκή και η συνδιαλλαγή με τις 20 φαμίλιες που κάνουν κουμάντο σ' αυτόν τον τόπο.

Μην το ψάχνετε λοιπόν στους Φωτόπουλους και στους συνδικαλισταράδες, μην το ψάχνετε στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ (αυτά υπακούουν στις "φαμίλιες" και μόνο...), και σαφώς μην το ψάχνετε (....δήθεν) στο Σύριζα ή στην Αριστερά.

Το (βαθύ) ΠΑΣΟΚ είναι 'δω, ενωμένο, ΔΥΝΑΤΟ! 

________

Y.Γ.: Αφιερωμένο ....
(Δείτε το με δική σας ευθύνη! Κίνδυνος καρδιακού επεισοδίου, είτε από κλάματα είτε από γέλια!)


1 σχόλιο:

  1. Χαχαχα! Απίστευτο βίντεο!
    Ναι, εδώ είναι το πασόκ, συγνώμη είναι άσεμνο να δείξω πού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή