Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Αδελφές και Παλληκάρια






















Η μία φωτό δείχνει τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο από την ταινία "Το Μεγάλο Κανόνι" και η άλλη τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππά. 

Και οι δύο μιμούνται τον Αδόλφο, σε μια παρόμοια πόζα. Από τη σύγκριση των δύο φωτό με αποκλειστικό κριτήριο τη γελοιότητα, θα αναγνωρίσει κανείς τον Παππά στην ασύγκριτα γελοιδέστερη εκδοχή στα αριστερά. 

Νούμερα, ψυχάκηδες, νευρωτικοί καραγκιόζηδες και θρασύδειλοι αποδείχτηκαν πλέον πέραν κάθε αμφιβολίας τα ηγετικά μέλη της ΧΑ. 
Οι δήθεν "αγανακτισμένοι κάτοικοι" της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα αποδείχτηκε ότι ήταν στελέχη της ΧΑ που έκρυβαν την ιδιότητά τους. Κλασικό παράδειγμα η "κυρία" Σκορδέλη που όλα τα ΜΜΕ προέβαλαν ως "αγανακτισμένο κάτοικο" να ωρύεται μπροστά στις κάμερες για την έλλειψη αστυνόμευσης. Αυτό το κοινωνικό κατακάθι, αποδείχτηκε περίτρανα ότι όχι μόνο ήταν στέλεχος της ΧΑ, αλλά και ότι σε αγαστή συνεργασία με έναν άλλον ευυπόληπτο συμπολίτη μας τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του Αγ. Παντελεήμονα κονόμαγαν χοντρά όχι μόνο σε βάρος των μεταναστών αλλά και των πραγματικών κατοίκων της περιοχής!! 
Μάλιστα ο "κύριος" Διοικητής (κατά κόσμον Θανάσης Σκάρας) ηθελημένα δεν αστυνόμευε την περιοχή ευθύνης του, άφηνε την ΧΑ να αλωνίζει ανενόχλητη, διακινούσε όπλα, ναρκωτικά, μαϊμού προϊόντα, γυναίκες και πούλαγε προστασία σε μαγαζιά αλλοδαπών και Ελλήνων, σε αγαστή συνεργασία με την ΧΑ και την "κυρία" Σκορδέλη που προφανώς μοιράζονταν τα κέρδη των δραστηριοτήτων.............. (πηγή 1, πηγή 2).

Το ίδιο αξιόλογα στελέχη της κοινωνίας μας αποδείχτηκαν και άλλοι επιφανείς Χρυσαυγίτες όπως ο μαστροπός, εκβιαστής και προστάτης μαγαζιών "κύριος" Λαγός (πηγή), όσο και ο άλλος γνήσιος απόγονος του Πλάτωνος, γνωστός διανοούμενος Γερμενής (κοινώς Καιάδας) ο οποίος λόγω της μεγάλης του αγάπης για τον Έλληνα εργαζόμενο, απασχολούσε στην οικογενειακή του επιχείρηση 15 ανασφάλιστους Αλβανούς εργάτες! (πηγή)

Αλλά είναι κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση.
Το πόσο ΚΟΤΕΣ είναι όλα αυτά τα ανθρωπάρια!

Όλοι τους, του αρχηγού τους συμπεριλαμβανομένου, πήγαν στον ανακριτή και άρχισαν τις κλαψομουνιές: 
"Δεν είμαι ναζιστής, ούτε φασίστας", "Δεν τον ξέρω τον Ρουπακιά", "Δεν μου ανήκει το τηλέφωνο", "Εγώ κοιμόμουν μέχρι τη μία το επόμενο μεσημέρι και δεν ήξερα για τη δολοφονία"
και άλλα θλιβερά, που ταιριάζουν σε φοβισμένα θρασύδειλα ανθρωπάκια όπως είναι όλα τα φασιστοειδή.


Και δεν μπορώ να σταματήσω να μου έρχονται στο μυαλό μου οι ιστορικές μνήμες από τη στάση χιλιάδων Αριστερών που ενώ μπορούσαν με μία και μόνο υπογραφή να γλιτώσουν το εκτελεστικό απόσπασμα, προτίμησαν το Θάνατο από την ταπείνωση, την Αξιοπρέπεια από τον εξευτελισμό. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου