Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η Νέα Ελλάδα, η Ελλάδα του Μέλλοντος είναι εδώ!


Δεν είναι πλάκα, δεν είναι αστείο. 
Η νέα Ελλάδα, η Ελλάδα του Μέλλοντος είναι εδώ μαζί μας. 

Ο Πρωθυπουργός μας από χθες σε μια επίδειξη νεωτερίστικου πνεύματος και ανοιχτών αντιλήψεων, έχει πάρει σβάρνα εκκλησιές και επιτάφιους και προσκυνάει, σταυροκοπιέται, ψέλνει και από πίσω οι κάμερες των εργολάβων-καναλαρχών να μας δείχνουν κάθε πτυχή της βαθιάς του πίστης!!! 

Αλλά δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός μας. 
Το καμάρι του νέου πολιτικού συστήματος, ο υπάλληλος του ΔΟΛ, ο "σαν έτοιμος από καιρό..", ο Σταύρος ο Θεοδωράκης σε μια αυθόρμητη και άμεση αντίδραση άδειασε και οδήγησε σε παραίτηση τον βλάσφημο Νίκο Δήμου που τόλμησε να πει ότι είναι ΓΕΛΟΙΟ ένα σύγχρονο Κράτος να αποδίδει τιμές Αρχηγού Κράτους σε ένα αναμμένο ......καντήλι!!

Έμπαινε Σταύρο, μάθε μας εμάς τους παλαιοκομματικούς, ξεπερασμένους ημί-τρελους που τολμάμε ακόμα να διαδηλώνουμε, φώτισε εμάς τους λαϊκιστές που πιστεύουμε στο τρισκατάρατο δικαίωμα του συνδικαλισμού, ΤΙ ΕΣΤΙ εκσυγχρονισμός, ανοχή στην αντίθετη άποψη και ανατροπή των ξεπερασμένων νοοτροπιών του παρελθόντος!

Οι πολιτικοί του παρελθόντος αν θυμάμαι καλά φωτογραφίζονταν κρατώντας το σακάκι με το δεξί χέρι ριχτά πάνω στον ώμο. Ο Σταύρος και εδώ φεύγει μπροστά: φωτογραφίζεται με το σακίδιο στον ώμο. 

Μιλάμε για τεράστιες προόδους από τους κ.κ. Σαμαρά και Θεοδωράκη. 
Το Αύριο πλέον είναι εδώ!

Καλή Ανάσταση 1950



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου