Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ξεβρακώματα....


Καιρός των "Ξεβρακωμάτων" οι εποχές που ζούμε. Ξεβρακώματα σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά, ηθικά, κοινωνικά που πάντα αναδεικνύουν τη γύμνια όλων αυτών των -δήθεν- βεβαιοτήτων που μας σέρβιραν για χρόνια. Με τυχαία σειρά αναφέρω κάποια τελευταία σημεία της αξιακής μας κατάρρευσης ως κοινωνία πολιτών:


Ξεβράκωμα 1ο: 
Το Ολυμπιακόν Ιδεώδες ! (...μη χέσω!). Εκεί που φύτρωναν το 2004 οι "ναοί" του αθλητισμού και της "ευγενούς άμιλλας", εκεί που θα χτίζονταν η μελλοντική ελληνική νεολαία μέσα από τον αθλητισμό σύμφωνα με το "Αθάνατο Αρχαίο Πνεύμα", εκεί που ορθώνονταν τα Μνημεία του "ευ αγωνίζεσθε", εκεί ακριβώς στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Α. Λιοσίων σήμερα διοργανώνονται επαγγελματικοί αγώνες Κατς ανάμεσα σε ....αυστραλοπιθήκους. (Στην πραγματικότητα πρόκειται για συνανθρώπους μας τίγκα στα αναβολικά για .....φοράδες, που προσπαθούν να κερδίσουν τον επιούσιο). Μιλάω για το ...κορυφαίο "αθλητικό" γεγονός με το ελληνοπρεπές όνομα BATTLE III
Ιδού και η αφίσα του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος:


Τίποτα το καινούργιο. Αυτά τα ιλαροτραγικά συμβαίνουν όταν το Ολυμπιακό Ιδεώδες έχει εξελιχθεί (εδώ και δεκαετίες) σε "μπίζνα" με αποκλειστικό στόχο το κέρδος. Φαραωνικά έργα (όπως το Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Α. Λιοσίων) κατασκευάζονται υπό το περιτύλιγμα του αθλητικού ιδεώδους με τεράστιο κόστος για τα δημόσια ταμεία που φυσικά καρπώνονται οι τσέπες των μεγαλοεργολάβων - κολλητών της πολιτικής ελίτ. 
Τα λαμόγια κονομάνε, τα ταμεία αδειάζουν, η επαρχία στερείται από δεκάδες τοπικά γυμναστήρια που πραγματικά θα ανέπτυσσαν τον αθλητισμό και ο εξωτερικός δανεισμός πάει σύννεφο, αυτή με δυο λόγια είναι η σύντομη ιστορία του ΑΘΗΝΑ2004 και αυτή η κατάληξή του.....

Ξεβράκωμα 2ο:
Το "πουλαίν" του χώρου της νεο-ναζιστικής αλητείας, κάποιος τσογλανάκος που κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη & επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία (αδίκημα που έγινε το 2007 - πηγή) και ο οποίος παράλληλα έχει πλακώσει στο ξύλο πέρα από σωρεία μεταναστών, ακόμα και τους πολιτικά συγγενείς του Α. Γεωργιάδη και Θ. Πλεύρη (δείτε εδώ τον Πατριάρχη του εν Ελλάδι φασισμού Κ. Πλεύρη να τα χώνει στον Κασιδιάρη - μιλάμε για απολαυστικό γέλιο...), το διεστραμμένο αυτό λοιπόν άτομο επιτέθηκε βίαια σε δύο γυναίκες συνομιλητές του στη γνωστή πλέον εκπομπή του ΑΝΤ1. 
Και κάποιοι ανόητοι τώρα άρχισαν να καταλαβαίνουν τι σημαίνει η ιδεολογία της βίας, τι σημαίνει νεο-ναζισμός!

Ξεβράκωμα 3ο:
Η στερούμενη ουσιαστικής δημοκρατικής νομιμοποίησης κυβέρνηση Παπαδήμου κάνει εκλογές στις 6 Μαίου. Το αποτέλεσμα δεν αρέσει καθόλου στο καθεστώς αφού τα στηρίγματα του συστήματος (Πασοκονουδού Α.Ε.) καταρρέουν και οι αντι-μνημονιακοί κερδίζουν κατά κράτος. 
Και τότε τι κάνει το πανικόβλητο σύστημα:
Βάζει τον τραπεζίτη - Πρωθυπουργό να μεσολαβήσει προς τον Ζ. Μπαρόζο, ώστε εκείνος να κάνει σχετική δήλωση που να "απειλεί" έμεσα τους Έλληνες με έξοδο από το €, αν τυχόν δεν ψηφίσουν τους φιλομνημονιακούς!
Την είδηση μετέδωσε το Πρακτορείο Reuters σύμφωνα με το οποίο "η δήλωση του Ζοζέ Μπαρόζο που καλούσε εμμέσως την Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της προειδοποιώντας ότι σε άλλη περίπτωση πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη έγινε έπειτα από πιεστικό αίτημα του τέως πρωθυπουργού της Ελλάδας"
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κος Παπαδήμος διέψευσε........ (πηγή)

Ξεβράκωμα 4ο:
Ξεβράκωμα όλων αυτών των καλών ανθρώπων που μας κυβέρνησαν (μερικοί από τους οποίους δηλώνουν και ...σοσιαλιστές, όπως ο κος Λοβέρδος.....) οι οποίοι κατορθώσαν να στερήσουν ακόμα και από τους βαριά άρρωστους συνανθρώπους μας, την πρόσβαση στο φάρμακό τους!!!! 


Αυτό το τελευταίο είναι δίχως άλλο σχόλιο το ΚΟΡΥΦΑΙΟ γεγονός των ημερών που έντεχνα "σκεπάστηκε" κάτω από τη δράση ενός τσόγλανου. Αλλά ξέρετε, αυτού του είδους οι τσόγλανοι, πάντα τέτοιες καταστάσεις εξυπηρετούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου