Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Προεκλογική Λαθρομεταναστευτική Γελοιότητα


Κρίση οξείας Προεκλογικής Λαθρομεταναστευτικής Γελοιότητας έπρεπε να λέγεται η πάθηση που έχει πλήξει την πολιτική ελίτ, τα ΜΜΕ, το Δήμαρχο Αθηναίων και άλλα "σοβαρά" πρόσωπα και θεσμούς του νεοελληνικού κράτους-οπερέττα.

Ξαφνικά, όλοι αυτοί ενώ έριχναν ροχαλητά για πολλά χρόνια, ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας και ότι πρέπει να λάβουν μέτρα κατά των παρανόμως εισελθόντων μεταναστών που έχουν πλημμυρίσει την πρωτεύουσα. Κυρίαρχη μορφή ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους εθνικούς ταγούς, ο Υπουργός Προστασίας του Μαλάκα (....συγγνώμη, του Πολίτη ήθελα να πω...) κος Χρυσοχοΐδης, που έδωσε ρέστα πάταξης της λαθρομετανάστευσης εξαγγέλλοντας την ίδρυση 30 και πλέον στρατοπέδων συγκέντρωσης (....και πάλι συγγνώμη, φιλοξενίας ήθελα να πω....) και εξαπολύοντας φοβερές και τρομερές εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στο Αθηναϊκό Κέντρο.
Δεν μας είπε όμως ο κος Χρυσοχοΐδης, τι ακριβώς έκανε για την αντιμετώπιση του προβλήματος την περίοδο Φεβρουάριος 1999 - Ιούλιος 2003 που ήταν και πάλι Υπουργός Δημόσιας Τάξης? (πηγή) Μήπως δεν υπήρχε τότε πρόβλημα ή μήπως δεν έκανε τίποτα απλά ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ?

Τι άλλαξε λοιπόν σήμερα και όλοι κάνουν τα λιοντάρια?
Εκλογές
είναι η μαγική λέξη!
Και όπως οι Άγγλοι ναυτικοί χάριζαν καθρεφτάκια και χάντρες στους Ιθαγενείς που συναντούσαν για να κερδίσουν την ευνοιά τους, έτσι και οι Πασοκονεοδημοκράτες ψάχνουν να βρουν κορόϊδα για να τους ψηφίσουν!

Μα θα μου πείτε, δεν πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα ενάντια στην αθρόα εισροή εξαθλιωμένων ανθρώπων από τα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας?

Ας δούμε τα στοιχεία:
Μαζική επιχείρηση-σκούπα έκανε η Αστυνομία στο Κέντρο προ ημερών απασχολώντας χιλιάδες αστυνομικούς. Αποτέλεσμα: 420 συλλήψεις από τις οποίες 234 για απέλαση λόγω παράνομης εισόδου στη χώρα (πηγή). Με άλλα λόγια, αν η επιχείρηση επαναλαμβάνονταν σε καθημερινή βάση (πράγμα εντελώς απίθανο για καθαρά πρακτικούς λόγους), θα είχαμε όχι παραπάνω από 85.000 συλλήψεις το χρόνο.
Πόσοι εισέρχονται λαθραία στη χώρα κάθε χρόνο?
Άγνωστο! Οι περισσότεροι υπολογισμοί πλησιάζουν τον αριθμό των 150.000 το χρόνο. Άρα μάλλον άνθρακες ο θησαυρός της "σκούπας". Επί της ουσίας, οι παράνομοι θα κρυφτούν για λίγο καιρό (όσο δηλαδή χρειάζεται η Πασοκονουδού Α.Ε. για να θριαμβολογήσει στην προεκλογική περίοδο) και μετά πάλι τα ίδια και χειρότερα.

Άσε δε την φοβερή ιδέα για τα στρατόπεδα! Άντε και τους μάντρωσαν, θα μπορέσει η χρεοκοπημένη Ελλάδα να εξασφαλίσει το κόστος τροφής, στέγασης, περίθαλψης και τελικά το κόστος του εισιτηρίου επιστροφής? Μάλλον δύσκολο.

Και λέω δύσκολο, γιατί δεν βλέπω την ΕΕ να ενδιαφέρεται στ΄αλήθεια.
Κακά τα ψέμματα:

Το πρόβλημα της αθρόας μετανάστευσης δεν είναι Ελληνικό αλλά 100% Ευρωπαϊκό. Όσοι έρχονται στην Ελλάδα στην συντριπτική τους πλειονότητα τα κάνουν για να διαφύγουν προς τις χώρες του ευρωπαϊκού βορά. Αυτό το ξέρουν κι οι πέτρες. Και η ΕΕ τι κάνει ακριβώς? Τίποτα, αφού έχει βάλει τους δουλοπρεπείς Έλληνες πολιτικούς να προσυπογράψουν τη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ σύμφωνα με την οποία αν παράνομος μετανάστης συλληφθεί σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα απ' αυτή στην οποία εισήλθε στην ΕΕ, τότε αυτός απελαύνεται στην χώρα εισόδου, δηλ. στην Έλλάδα.
Με απλά λόγια, η ΕΕ με την σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ελίτ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που αυτό θα έχει στην χώρα, αρκεί που οι ίδιοι απομάκρυναν από τον κ...... τους το πρόβλημα. Πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις πολιτικές τους (παρέα με τις ΗΠΑ) διατηρώντας π.χ. πολέμους στο Αφγανιστάν και παράγοντας μιλιούνια προσφύγων. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι γεμίσαμε Αφγανούς που πριν κάποια χρόνια μας ήταν τελείως άγνωστοι........ Και οι Ινδοί φτωχοί άνθρωποι είναι. Είδατε πολλούς Ινδούς μετανάστες στην Ελλάδα?

Και έτσι λοιπόν, η Ελληνική πολιτική ελίτ, αντί να διαμαρτυρηθεί σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους τονίζοντας ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαικά σύνορα (κάτι που θα ωφελήσει και σε σχέση με την Τουρκία) και να αποχωρήσει από το Δουβλίνο ΙΙ, ετοιμάζει "σκούπες", "σφουγγαρίστες", μάντρες στον Έβρο και στρατόπεδα, λες και αυτά θα σταματήσουν τα καραβάνια των απελπισμένων που ήδη οδεύουν από την Ασία προς την Ευρώπη.....

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο η αδράνεια της πολιτικής ελίτ.
Εδώ υπάρχουν και χοντρά οικονομικά συμφέροντα. Ήδη εν μέσω απίστευτης ανεργίας, το Ελληνικό Κράτος προσλαμβάνει αντί για γιατρούς, ....1000 μπάτσους (πηγή) και χαρίζει 250 εκατ. € με απευθείας ανάθεση στους κρατικοδίαιτους εργολάβους που θα αναλάβουν την λειτουργία των Στρατοπέδων "Φιλοξενιας" (πηγή).

Όλα καλά λοιπόν και όλοι χαρούμενοι!
Η Πασοκονουδού Α.Ε. γιατί για άλλη μια φορά θα κοροιδέψει όσους χαχόλους ψηφοφόρους μπορέσει με τις δήθεν "επιτυχίες" κατά της λαθρομετανάστευσης, οι Υπουργοί γιατί βρίσκουν την ευκαιρία να διορίσουν δικά τους παιδιά χαμηλών προσόντων (ειδικούς φρουρούς) στο δημόσιο και οι εργολάβοι γιατί θα φάνε ζεστό δημόσιο χρήμα εν μέσω πρωτοφανους ύφεσης.

Και τα θύματα παραμένουν θύματα, είτε μιλάμε για τους μετανάστες είτε για τους κάτοικους του Κέντρου.....




Υ.Γ.: Αμ' ο άλλος? Ο Δήμαρχος? Τι φρούτο είναι αυτό πάλι? Βασιλικότερος του Βασιλέως αποδεικνύεται ο κος Καμίνης, που ενώ έκανε καριέρα (αυτός και αρκετοί φίλοι του) ως υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών από τη θέση του Συνηγόρου του Πολίτη , ξαφνικά μιλάει για απαγορεύσεις διαδηλώσεων (!!) (πηγή) και για την αναγκαιότητα των Στρατοπέδων "Φιλοξενίας"... Σύμφωνα με τις προτάσεις του θαρραλέου αυτού ανδρός, η Αστυνομία ή και ο Δήμαρχος θα έχουν δικαίωμα να απαγορεύουν κατά το δοκούν όποια διαδήλωση επιθυμούν. Άραγε, η Χούντα τι το διαφορετικό έκανε?

Και καλά αυτός, αλλά ο σπόνσοράς του και εκπρόσωπος της "κυβερνώσας αριστεράς" (ή κατά άλλους μέγιστος θεωρητικός της αερολογίας του θερμού αέρος) κος Κουβέλης, είναι ευχαριστημένος από την επιλογή του? Αυτή είναι η "Αριστερά της ευθύνης" κε Κουβέλη?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου