Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Χουντική παράσταση σε επανάληψη

Η γνωστή παράσταση του χουντικής νοοτροπίας κατεστημένου που μας κυβερνά, ανέβηκε σε επανάληψη και πάλι σήμερα κατά τη διάρκεια της πορείας των συνδικάτων στο Σύνταγμα.

Το σενάριο χιλιοπαιγμένο :

Το ΠΑΜΕ φτάνει (σε παράταξη μαθητικής παρελάσεως) στο Σύνταγμα, και αποχωρεί αυτοστιγμή από το κρίσιμο σημείο, μπας και στενοχωρήσει το σύστημα. Εδώ σημειώνεται και η κορυφαία κωμική στιγμή της παράστασης, καθώς το ΠΑΜΕ υποχωρώντας από τον χώρο μπροστά από τη Βουλή, ανακράζει δυνατά συνθήματα με επίκεντρο την ανυπακοή και την προτροπή προς τον λαό να μην υποχωρεί............

Η συνέχεια δεν είναι εξίσου κωμική.
Ομοιάζει με την ατάκα της διαφήμισης "Η μέρα φεύγει, το Johnnie Walker έρχεται!". Το σλόγκαν πλέον μετατρέπεται σε "Το ΠΑΜΕ φεύγει, οι Μπάτσοι έρχονται!".

Μετά την αποχώρηση λοιπόν των "ριψάσπιδων" του ΠΑΜΕ, συνεχίζουν να καταφτάνουν στην Πλατεία χιλιάδες κόσμου, κυρίως ανοργάνωτοι αλλά και κάτω από τα πανώ των συνδικάτων.

Καθώς η Πλατεία αρχίζει να γεμίζει, βγαίνει στη σκηνή ο καλογυμνασμένος θίασος των Πραιτωριανών του Μνημονίου. Οι (κατ' ευφημισμό) άνδρες των ΜΑΤ, αρχίζουν να τέμνουν κατά διμοιρίες τη μάζα των διαδηλωτών διασχίζοντας κάθετα το πλήθος. Στατιστικά, ανάμεσα σε χίλιους ανθρώπους που προκαλούνται από το στενό μαρκάρισμα των ΜΑΤατζήδων, θα βρεθούν και 10 που θα τους πετάξουν ένα πλαστικό μπουκάλι. Αυτό αρκεί. Είναι το "εναρκτήριο λάκτισμα" για ό,τι θα ακολουθήσει.
Τι ακολούθησε;
Χημικά, χημικά και πάλι χημικά....
Και μετά βγαίνουν και οι κουκουλοφόροι κακοπληρωμένοι κομπάρσοι, ώστε να νομιμοποιηθεί η συνέχιση της ρίψης χημικών.

Η τελευταία σκηνή περιλαμβάνει την αποχώρηση του συνόλου σχεδόν των ειρηνικών διαδηλωτών, ακολουθεί όμως δωρεάν extra "μπιζ" από τους Πραιτωριανούς του Συστήματος και θεματοφύλακες της Βίας, τους αγαπητούς μας μπάτσους. Οι εν λόγω "κύριοι" για άλλη μία φορά, ξεχαρμανιάζουν με διεστραμμένα σαδιστική ευχαρίστηση επί πάντων, αλλά κυρίως πάνω σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που τόσο φαίνεται τους έχουν θίξει καταγράφοντας το ευγενές "έργο" τους.
Τα ζώα αυτά (διότι περί ζώων πρόκειται) δεν φείδονται χτυπημάτων ακόμα και πάνω σε γυναίκες φωτορεπόρτερ!!
Ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο:


Μιλάμε για πολλά κιλά ανδρισμού....... Ο "κύριος" με το εθνόσημο αριστερά, κοπανάει με το γκλόμπ του (είναι καθώς φαίνεται το μόνο σκληρό αντικείμενο που φέρει πάνω του.....) μια γυναίκα φωτορεπόρτερ που κρατάει φωτογραφική μηχανή και μάσκα, ενώ το έτερο ζώο (φέρον και αυτό το εθνόσημο, βεβαίως, βεβαίως) στα δεξιά της εικόνας, κλωτσάει ως γνήσιο μουλάρι ένα περαστικό που απλά βαδίζει.......

Κάπως έτσι πέφτει και η αυλαία.

Συμπέρασμα:
Το σημερινό καθεστώς πρακτικά έχει επιβάλει την απαγόρευση κάθε μορφής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. Πλέον, μάθετε ότι δεν μπορείτε να ασκείτε το Συνταγματικό σας δικαίωμα να συνέρχεσθε ελευθέρως. Κι αν δεν το έχετε μάθει, θα αναλάβουν να σας το μάθουν τα ανθρωπάρια της ΕΛΑΣ, που εκτός του ρόλου τους ως Πραιτωριανοί - Φύλακες του Συστήματος, έχουν πλέον αναλάβει και τα καθήκοντα του τρομοκράτη (και μάλιστα με πολύ μικρές απολαβές).

Το "Ελληνικό" λοιπόν Κράτος, καταπατά το Ελληνικό Σύνταγμα και ασκεί Κρατική Τρομοκρατία, για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό μετά τη Χούντα του 1967-74!
Ζήτω λοιπον στη νέα Χούντα!

Υ.Γ.:
Ξέχασα να σας μιλήσω και για τον σκηνοθέτη!
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη, που γεννήθηκε στην Πλατεία Κολιάτσου (όπως μας πληροφορούσε όταν ήθελε να εκλεγεί Δήμαρχος) και κάποια στιγμή έγινε και Πρόεδρος της ΕΦΕΕ, από όπου φαίνεται ότι έμαθε από πρώτο χέρι τις αστυνομικές χο(ι)ρογραφίες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου