Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ενότητα: Ή τώρα ή ποτέ


Δεν θέλω να σχολιάσω ιδιαίτερα την ιλαροτραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα έξω από το Κοινοβούλιο.
Δεν αξίζει σχολιασμού.
Δεν αξίζει σχολιασμού η πρακτική πολιτικής ομάδας (κόμματος) να καταλαμβάνει ετσιθελικά όλο το χώρο μπροστά από το Κοινοβούλιο, μη επιτρέποντας σε κανέναν άλλο να περάσει και να εκφράσει την διαμαρτυρία του.
Δεν αξίζει σχολιασμού η πρακτική πολιτικής ομάδας (κόμματος) που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως "επαναστατικό" να εκτελεί ρόλο που ανήκει εξ΄ορισμού στις Κρατικές δυνάμεις καταστολής.
Δεν μπορεί να διατρανώνεις σε όλους τους τόνους την επαναστατικότητά σου και παράλληλα να δέχεσαι τα συγχαρητήρια του MEGA(!!) γιατί έσωσες την Βουλή και τον κοινοβουλευτισμό.
Κάποια στιγμή είτε θα πάψεις να προασπίζεσαι αυτό που θέλεις να ανατρέψεις, ή θα πάψεις να το παίζεις επαναστάτης. Τίποτε από τα δύο δεν είναι απαραίτητα "κακό". Πρέπει όμως κάποτε να αποφασίσεις τι είσαι και τι πρεσβεύεις.
Από υπηρέτες δύο αφεντάδων χορτάσαμε για χρόνια. Τώρα πια όμως φτάνει! Ή με το θεό ή με το Μαμμωνά. Δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος για πολιτικές ντρίμπλες...

Όσοι πολιτικοί χώροι θεωρούν τον εαυτό τους υπερασπιστή των κοινωνικών τάξεων της εργασίας, όσοι θεωρούν ότι εκφράζουν τον μη προνομιούχο πολίτη, ΤΩΡΑ είναι η ώρα για Ενότητα και Συνεργασία.
Άλλη ευκαιρία δεν θα δωθεί ούτε σε αυτούς, ούτε σε εμάς ως πολίτες.

Και όσοι απ' αυτούς τους χώρους τα σκάτωσαν με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν πριν 70 σχεδόν χρόνια το κορυφαίο πολιτικό εγχείρημα που ονομάστηκε ΕΑΜ, ήρθε η στιγμή να ξεπλύνουν το στίγμα των ηλιθιοτήτων του παρελθόντος που τους βαραίνει στη λαϊκή συνείδηση ΑΝ ..............έχουν φυσικά τη γενναιότητα να το κάνουν!

Και για να το κάνω πιο λιανά:
Κα Παπαρήγα και Κε Κουβέλη, είτε βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε με τους υπόλοιπους αντιμνημονιακούς πολιτικούς σχηματισμούς της αριστεράς, είτε απλά κλείστε τα μαγαζάκια σας και ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!

Ο απλός πολίτης έχει σιχαθεί τα "παπικά αλάθητα", τα πολιτικά πείσματα και την αριστερά των δογματισμών ή των σαλονιών.

Σεβαστείτε λοιπόν αυτόν τον Λαό και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων ή αλλιώς απλά αδειάστε μας τη γωνιά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου