Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η Κρυφή Γοητεία του Φασισμού (ανανέωση)


Πολύ μελάνι χύθηκε και πολλά ειπώθηκαν στα ΜΜΕ από τους διάφορους σχολιαστές σχετικά με την ψυχική κατάσταση του ακροδεξιού τρομοκράτη της Νορβηγίας.

Κεντρικός άξονας και κοινή επωδός όλων αυτών των σχολίων είναι ότι ο συγκεκριμένος φασίστας δεν ήταν τίποτε άλλο παρά άλλος ένας ψυχοπαθής παρανοϊκός που αιματοκύλισε τη Νορβηγία. Η δε δολοφονία τόσων αθώων θυμάτων κατά τους δημοσιογραφικούς ταγούς της χώρας, δεν ήταν παρά ένα τραγικό, αλλά τυχαίο επί της ουσίας γεγονός.
Ακόμα χειρότερα, κανείς τους (ή σχεδόν κανείς) δεν τόλμησε όμως να προφέρει τη λέξη "τρομοκρατική επίθεση"!! Τα ΜΜΕ προτίμησαν τον ευφημισμό "δολοφονική επίθεση" για να περιγράψουν το έγκλημα. Τα ίδια όμως ΜΜΕ, όταν αντίστοιχοι με τον Μπρέιβικ εξτρεμιστές Ισλαμιστές σκοτώνουν κόσμο, μιλάνε από την πρώτη κιόλας στιγμή για "τρομοκρατία". Το ίδιο μάλιστα προσπάθησαν να πουν και τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, όταν έσπευσαν να αποδώσουν την ενέργεια σε Ισλαμιστές πριν μαθευτεί με ακρίβεια ποιος ήταν ο αυτουργός.
Αλλά τι να λέμε τώρα για τα ΜΜΕ; Εδώ σκάει κανένα γκαζάκι σε Τράπεζα των Εξαρχείων και αμέσως κατακεραυνώνουν την τρομοκρατική επίθεση. Ο Μπρέβικ όμως ο καημένος δεν είναι κατά τα ΜΜΕ τρομοκράτης, είναι απλά ένας ψυχοπαθής δολοφόνος........

Έλα όμως που η ζωή έρχεται να τους διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο!
Διαβάζω σε σημερινή ανάρτηση στο in.gr ότι βρέθηκαν ήδη τρεις βουλευτές ακροδεξιών κομμάτων (καθόλου τυχαίο φυσικά) ένας της Αυστρίας, ένας της Γαλλίας και ένας της Ιταλίας, να υπερασπιστούν τις απόψεις του Μανιφέστου του Μπρέιβικ και να βρουν μάλιστα και πολλά θετικά σημεία σε αυτό!
Ας μας πληροφορήσουν τώρα οι σχολιαστές των ΜΜΕ, αν αυτοί οι τρεις βουλευτές είναι και αυτοί ψυχοπαθείς ή μήπως απλά Φασίστες. Παρακαλώ μόνο να το κάνουν σύντομα γιατί .......έχω μπερδευτεί........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου